Σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από κοιμητήριο
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/2) στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Καρδίτσας καθώς μέσα σε κάδο βρέθηκαν ανθρώπινα οστά.
Όπως αναφέρει το KarditsaLive.Net τα ανθρώπινα οστά προέρχονταν από παρακείμενο νεκροταφείο και είχαν πεταχτεί σε κάδο που βρίσκεται κοντά στην περίφραξη του νοσοκομείου της πόλης.
Τα οστά αποκαλύφθηκαν όταν απορριμματοφόρο του δήμου πήγε να κάνει την καθημερινή αποκομιδή και κατά τη διάρκεια αυτής σκίστηκε η σακούλα και αποκαλύφθηκε το μακάβριο εύρημα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα εγκληματικής ενέργειας και πως υπάρχουν ισχυρά στοιχεία ότι τα οστά ήταν θαμμένα εδώ και χρόνια σε παρακείμενο κοιμητήριο.
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η αστυνομία και εισαγγελέας προκειμένου να αποφασιστούν οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν…

