26/09/2021
ΜΟΥΣΙΚΗ | Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 - 21:56

Iron Maiden: Επιστρέφουν μετά από έξι χρόνια με νέο τραγούδι (video)

To «Writing On The Wall» είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους μετά από μακρά περίοδο απραξίας και συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο με κινούμενα σχέδια με τον Eddie σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Η περίοδος της αναμονής τελείωσε και οι ηγέτες της metal σκηνής έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Writing On The Wall».

Το τραγούδι έχει γραφτεί από τους Andrian Smith και Bruce Dickinson, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Kevin Shilrley με τη συνδρομή του Steve Harris.

Συνοδεύεται, μάλιστα, από εντυπωσιακό βίντεο με κινούμενα σχέδια με τον Eddie, εννοείται, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ την ιστορία εμπνεύστηκε ο Bruce Dickinson. Από τις οθόνες μας περνάνε Eddie του παρελθόντος, όπως αυτός από το Book of Souls και το Somewhere In Time μέχρι που εμφανίζεται ο νέος Eddie με εμφάνιση Σαμουράι!

Το Writing On The Wall για πολλούς είναι ο προάγγελος του άλμπουμ που… έρχεται σύντομα αλλά πιθανότατα και μιας ακόμα μεγάλης περιοδείας (κορωνοϊού επιτρέποντος) του συγκροτήματος που πιθανότατα θα έχει και μια στάση στην Ελλάδα.

Μοιραστείτε το: