02/12/2021
ΘΕΑΤΡΟ/ΣΙΝΕΜΑ | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 - 16:45

Squid Game: Έγραψε ιστορία, ξεπέρασε ακόμα και το Game of Thrones

Kατέχει πλέον τον τίτλο της πιο δημοφιλούς σειράς σε όλες τις πλατφόρμες * Ο μέσος όρος βίντεο που την αφορούν ξεπερνά τα 17 δισεκατομμύρια προβολές

Κάθε ρεκόρ έχει σπάσει η κορεάτικη σειρά του Netflix «SquidGame», καθώς από μόλις την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της -και μάλιστα στο Youtube- κατάφερε να ξεπεράσει και το θρυλικό «GameofThrones».

Όπως αποκαλύπτει με έρευνα του το Variety, η κορεάτικη σειρά είναι αυτή την στιγμή η πιο δημοφιλής σειρά σε όλες τις πλατφόρμες, επισκιάζοντας τον θρύλο του GOT. Ενδεικτικό είναι πως αυτή την στιγμή ο μέσος όρος προβολών των τρέιλερ, χιουμοριστικών βίντεο ή κάποιων σκηνών της σειράς έχουν ξεπεράσει τα 17 δισ. προβολές!

Ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης κοινού της Vobile, Τζάρεντ Νέιλορ, δήλωσε: «Στα δέκα χρόνια που εξετάζουμε το YouTube, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο».

Η εταιρεία, που εντοπίζει και αναλύει έργα πνευματικής ιδιοκτησίας στον ψηφιακό χώρο εκτιμά ότι οι 17 δισεκατομμύρια προβολές προέρχονται από 129.000 συνολικά βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν στο YouTube. Οι αντιδράσεις μάλιστα, κάτω από τα βίντεο ανέρχονται στα 533 εκατ.!

Μοιραστείτε το: