25/05/2022
ΕΥΡΩΠΗ | Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 - 14:59

Κροάτης ευρωβουλευτής σε Μακρόν: «Χιλιάδες πέθαναν λόγω παρενεργειών» (video)

«Είστε υπερήφανος που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ευρώπη, όμως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει θανατική ποινή και εκτέλεση για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες», είπε ο Μίσλαβ Κολάκουσιτς

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Γαλλίας Μισέλ Μακρόν, εξαπέλυσε ο Κροάτης ευρωβουλευτής Μίσλαβ Κολάκουσιτς με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Απευθυνόμενος στον Γάλλο πρόεδρο που βρισκόταν απέναντί του κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 20 Ιανουαρίου, ο Κροάτης βουλευτής δεν μάσησε τα λόγια του και είπε πως έχουν σημειωθεί χιλιάδες θάνατοι εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να παρομοιάσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με τη θανατική ποινή.

«Πρόεδρε Μακρόν, με δεδομένους τους πολλούς περιορισμούς των πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σας ζητώ μόνο ένα πράγμα: ως πρόεδρος της ΕΕ, σας παρακαλώ να κάνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνατε στη Γαλλία.

Είπατε σήμερα ότι είστε υπερήφανος που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ευρώπη. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν πεθάνει λόγω παρενεργειών των εμβολίων. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει θανατική ποινή και εκτέλεση για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες. Ως εκ τούτου, κάθε πολίτης πρέπει να συνεχίσει να έχει την επιλογή.

Ο φόνος είναι φόνος.

Όσοι από εσάς δεν το γνωρίζετε αυτό και δεν έχετε ενημερωθεί, θα πρέπει να δείτε τα επίσημα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA). Σαςευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το: