18/01/2022
ΥΓΕΙΑ | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 - 14:20

Σοκ: Επίσημα στοιχεία υπ. Υγείας με περισσότερους νεκρούς εμβολιασμένους (pics)

Στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 * Εντελώς διαφορετική η κατάσταση στη ΜΕΘ με διπλάσιους ανεμβολίαστους * Δείτε τους πίνακες

Την ίδια ακριβώς ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60, προκειμένου να προστατευτεί ο ευάλωτος πληθυσμός που νοσεί και πεθαίνει από κορωνοϊό, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, τα στοιχεία από την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς-Αιγαίου έρχονταν να τον διαψεύσουν οικτρά.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της συγκεκριμένης Υγειονομικής Περιφέρειας, πέθαναν από Covid-19, εκείνη την ημέρα 20 άνθρωποι εκ των οποίων οι 9 ήταν ανεμβολίαστοι και οι 11 εμβολιασμένοι. Δηλαδή το 55% των θανάτων ήταν άτομα εμβολιασμένα.

Αλλά ακόμα και στις ΜΕΘ όπως μπορεί κάποιος να παρατηρήσει βλέποντας τον πίνακα το 67,44% είναι ανεμβολίαστοι, ποσοστό μεγάλο μεν, αλλά που απέχει παρασάγγας από αυτό που υποστηρίζουν κυβέρνηση και συστημικά ΜΜΕ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν κανονικά από Covid-19 και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ τον τελευταίο καιρό πεθαίνουν ακόμα και σε μεγαλύτερο βαθμό από τους ανεμβολίαστους.

Καταρρέει, επομένως, το κύριο κυβερνητικό αφήγημα ότι πεθαίνουν συντριπτικά περισσότεροι ανεμβολίαστοι απ’ ό,τι εμβολιασμένοι όπως επίσης και το δευτερεύον αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να νοσούν αλλά δεν νοσούν σοβαρά και κυρίως δεν πεθαίνουν.

Ενδεχομένως σε άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες τα στοιχεία να είναι διαφορετικά, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει μία Περιφέρεια με αυτά τα στοιχεία, αποδεικνύει πως το εμβόλιο δεν προσφέρει ουσιαστική προστασία.

Και επομένως μένει έκθετη η κυβέρνηση που «σέρνει» τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους που φοβούνται, να κάνουν με το ζόρι ένα εμβόλιο αμφισβητήσιμης πλέον προστασίας (λόγω και της ελλιπούς αποτελεσματικότητας που παρέχει απέναντι στη μετάλλαξη Δέλτα) «τιμωρώντας» τους και με πρόστιμο αν δεν το κάνουν.

Την ίδια ώρα που αρνείται να ενισχύσει το ΕΣΥ ουσιαστικά και ούτε καν σκέφτεται να ενεργοποιήσει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Δείτε στη gallery τα επίσημα στοιχεία της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς-Αιγαίου για την 29η και 30ή Νοεμβρίου, καθώς και για την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Μοιραστείτε το: