13/06/2025
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Κυριακή 8 Μαΐου 2022 - 20:22

Καβάλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 43χρονης Αΐντα (video)

Ο 55χρονος μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας όπου νοσηλεύεται επέλεξε σήμερα να βάλει φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα

Την αντίδραση συγγενών και φίλων προκάλεσε «το θράσος», όπως λένε του 55χρονου δολοφόνου ο οποίος φέρεται να έκανε ανάρτηση στα social media μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας για την σύζυγό του, την οποία σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Ο 55χρονος επέλεξε να βάλει φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά. Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν την κηδεία της.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά… Με σύννεφα στολισμένη… Ντυμένη νύφη στους θεούς…», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία από το γάμο τους, προκαλώντας οργή στην οικογένεια της αδικοχαμένης 43χρονης μητέρας δύο παιδιών.

Συγγενείς και φίλοι της Αΐντα Παπαδόπουλου προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ, ενώ τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα, όπου κατοικούσε το ζευγάρι, αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την Αΐντα όσοι την γνώριζαν. Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς της. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης…

Η σκέψη όλων στα δύο παιδιά του ζευγαριού που δεν γνωρίζουν ακόμα τι συνέβη στη μητέρα τους και κόπηκε το νήμα της ζωής τόσο ξαφνικά.

Μοιραστείτε το: