12/08/2022
Οίστρος (αλογόμυγα) | Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:57

Γιατί οι Έλληνες γίναμε μιμητικές μαϊμούδες ό,τι πιο σάπιου που μας πουλάνε;

Μάθημα ιστορίας από τον Οίστρο για τις ανέντιμες «Μεγάλες Δυνάμεις» προς την Ελλάδα, την εκδίκηση της Γερμανίας και τις εξελίξεις του σήμερα

Εν τάχει και χωρίς λεπτομέρειες θα πω τούτα.

Όσοι διαβάζουν ιστορία γνωρίζουν ό, τι και ο Χίτλερ με τον Μουσολίνι διεκήρυσσαν ότι ήθελαν να επιβάλλουν «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Μέχρι τέλους πολεμούσαν για αυτό.

Αυτά τα ιδανικά τα πολέμησε με λύσσα ο Τσώρτσιλ, ο οποίος βροντοφώναζε ότι η Μεγάλη Βρετανία και οι σύμμαχοι της πολεμούν «για την ελευθερία των μικρών λαών».

Και οι μικροί λαοί τον πίστεψαν, συντάχθηκαν και πολέμησαν γενναία. Πρώτη και καλύτερη η Ελλάδα. Μία Ελλάδα πού ανάγκασε τον Τσώρτσιλ να φωνάξει ότι «από εδώ και πέρα θα λέμε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

Τα αποτελέσματα από τις υποσχέσεις του τα νοιώσαμε στο πετσί μας. Την αιματοκύλησαν σε έναν εμφύλιο, την πτώχευσαν, την άδειασαν με την μετανάστευση, την διέφθειραν και την ανάγκασαν να πολεμήσει στην Κύπρο ότι δήθεν θα την ένωναν με Αυτήν.

Και είναι αυτή η μεγίστη απόδειξη της ανεντιμότητας και της ασυνέπειας των «Μεγάλων Δυνάμεων» της αιρετικής δύσης, οι οποίες μετά τον πόλεμο βάλθηκαν να υλοποιήσουν τις ιδέες του Χίτλερ.

Και πώς έγινε αυτό; Πώς;

Ο Τσώρτσιλ πολέμησε την ιδέα τού Χίτλερ περί «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» και μετά είπε ότι πρέπει να εργαστούμε για τις

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ.

Έφτιαξαν το ΝΑΤΟ, δολίως την ΕΟΚ και τέλος την Ε. Ε.

Η οποία συνεργάζεται τώρα με τις ΗΠΑ για την πραγματοποίηση της Νέας Τάξης.

Η αλήθεια είναι τερατώδης. Οι ίδιοι πού το πολέμησαν οι ίδιοι  δημιουργούν το παγκόσμιο κράτος. Την ιδέα του Χίτλερ.

Η ίδια σκοτεινή δύναμη που έχει δικά της σχεδόν όλα τα κόμματα, τράπεζες, πετρέλαια, πολυεθνικές, ΜΜΕ, media και που με αυτά επιχειρεί την παγκόσμια κυριαρχία και να επιβάλλει την «ηθική του διαβόλου» και το παγκόσμιο κράτος του διεθνούς σιωνισμού.

Άσπρη μέρα δεν θα δούμε έτσι.

Οι Γερμανοί μας εκδικούνται, κατανοητό γιατί. Προδίδονται, διαφθείρονται, ξεπουλιούνται και διαλύονται όλα. Έθνος, Κράτος, Μακεδονία, Κοινωνία, Οικογένεια, Παιδεία, Ορθοδοξία, η ψυχή τού Έλληνα, ιδίως της νεολαίας.

Κατανοείτε γιατί μας αναγκάζουν να δεχόμαστε τα στίφη μεταναστών ενώ έδιωξαν τους νέους έξω; Γιατί σαπίζουμε και υποδουλωνόμαστε; Εν ονόματι της ελευθερίας βλασφημούν και διασύρουν τα ιερά και όσια μας; Γιατί οι ανώμαλοι διαδίδουν τις διεστραμμένες ιδέες τους;

Γιατί οι Έλληνες γίναμε μιμητικές μαϊμούδες ότι πιο σάπιου που μας πουλάνε;

Μας αποκοίμισαν με καθρεφτάκια και χαντρούλες και επιβάλλουν παντού την σφραγίδα τους. Τρόφιμα, συναλλαγές, έγγραφα, κάρτες, ταυτότητες, εμVόλια.

Χαλκεύουν αόρατες αλυσίδες πνευματικής σκλαβιάς και όχι μόνο και έτσι μας κάνουν άβουλα όργανα και ευκολοκυβέρνητη άμορφη μάζα. Κι έτσι απαρνιόμαστε πανάρχαιες πνευματικές παραδόσεις και πατρογονικές αρετές.

Συνελόντι ειπείν, συνεχίζεται με προτάσεις για το δικό μας χρέος.

Π.Σ.Κ. 

Μοιραστείτε το: