02/12/2021
Οίστρος (αλογόμυγα) | Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 - 22:51

Ο Τσίπρας… κοκοκο και τα παιδιά του… Καρατζαφέρ, που έκαναν καριέρα

Ο Οίστρος επέστρεψε φορμαρισμένος και μας περιγράφει ανάγλυφα την ελληνική πολιτική πραγματικότητα

Ε ρε και να είχαμε μια αντιπολίτευση να λέει στη Ν.Δ. μπάστα, που νομίζει ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη δουλοπάροικους και ψεκασμένους.

Ο σύριζας είναι σαν να του έχουν κάνει χαλασμένο εμβόλιο και να έχει πάθει «τακαμούρι».

Αν εξαιρέσει κάποιος τον Πολάκη που έλεγε και κανένα σωστό οι άλλοι κοιμούνται όρθιοι, όταν δεν ασχολούνται με τα δικαιώματα των gay. Και λέω «έλεγε», γιατί πήγε και εμβολιάστηκε και φωτογραφήθηκε δίνοντας την στο Τσίπρα να την περιφέρει. Τι νόημα είχε αυτό γιατρέ δεν ξέρω. Οπότε από εδώ και πέρα κι εσύ ίδιος έγινες. Εν τελώς αναξιόπιστος.

Αυτό που κάνει ο σύριζας μόνο αντιπολίτευση δεν είναι. Πούλησε παραμύθι το δεκαπέντε, διότι οι Έλληνες το τρώνε αμάσητο, και έχει κάτι γραφικούς με αστεία επιχειρήματα, ενώ ο κόσμος τους έχει μετρήσει, ζυγίσει και τους βρήκε ελλιπείς.

Ο Τσίπρας είναι κοκοκό και χ@στης. Τελεία και παύλα. Πούλησε την χώρα για το μεταναστευτικό, έκανε τα χατίρια της φράου Μέρκελ, όπως επίσης και τα Σκόπια.

Στα ελληνοτουρκικά λέει ότι ο Κυριάκος. Μαλακά τούς Τούρκους μην τους στενοχωρούμε.

Ή μάλλον έλεγε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και έπειτα έβριζε τον Κυριάκο που δεν «πάτησε πόδι» για τα έξι μίλια. Όπου φυσάει...

Από την άλλη, τα παιδιά του Καρατζαφέρ που έκαναν καριέρα με το παραμύθι του εθνικισμού και κατά του σιωνισμού, προσκύνησαν κανονικά, ζήτησαν συγγνώμη στο ΚΙΣΕ και φόρεσαν κιπά.

Αυτό ήταν το εισιτήριο υπουργοποίησης τους, και ποιος ξέρει αύριο. Μπορεί να τους ανήκει και το κόμμα.

Η συνεργασία του Κυριάκου με τον σιωνιστή επικοινωνιολόγο αποδεικνύει ότι η Ν.Δ. που το παίζει πατριωτικό κόμμα έχει έρθει σε συνεννόηση με τους σταυρωτές του Χριστού, να μας κάτσουν στον σβέρκο, να κάνει μία Ελλάδα άθεη και να μας γεμίσει ανώμαλους και μετανάστες τριτοκοσμικούς, διώχνοντας τα παιδιά μας. Να αλώσουν την χώρα μαζί με τον Αλ6. 

Φυσικά αμφότεροι δεν ασχολούνται με το δημογραφικό, παρά μόνο με τους κ@λους των ΛΟΑΤΚΙ και κάνει τα πάντα να τους έχει ευχαριστημένους. Οι άθλιοι.

Και με όλα αυτά ο Κυριάκος παίρνει αέρα, εκτός κι αν συμβεί κάτι ξαφνικό, όπως οι φωτιές.

Εκεί φάνηκε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και άχρηστος.

Συνελόντι ειπείν, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος παλαιότερα, δεν μπορούν να μοιράσουν ούτε δύο γαϊδουριών άχυρα.

Να ήταν και δικά τους...!

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: