25/02/2024
Οίστρος (αλογόμυγα) | Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:21

Μην δέχεστε Αδώνιδες και Πλεύρηδες να σας κουνούν το δάχτυλο…

Τη βοήθεια της Πίστης και τον Κοσμά Αιτωλό επικαλείται ο Οίστρος μπροστά στα απίθανα, που μας συμβαίνουν, δίνοντας παραδείγματα ελληνικής αντίστασης - νίκης από το παρελθόν

Τι πρέπει τώρα να κάνουμε εμείς ενώπιον του επερχόμενου ολέθρου;

Τι;

Ότι έκαναν οι πρόγονοι μας ενάντια στην «Νέα Τάξη του Χίτλερ».

Ότι έκαναν οι αδούλωτοι ψυχικά πρόγονοι μας το ’21. Ότι έκαναν οι Κύπριοι στους Άγγλους.

Έλληνες γρηγορείτε. Προσεύχεσθε και αγωνιστείτε.

Για να καταλάβατε διαβάστε τα πρωτόκολλα των α-σόφων της Σιών και την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Άλλωστε τα γεγονότα τα βεβαιώνουν και τα πιστοποιούν.

Γρηγορείτε και μιμηθείτε τους προγόνους μας. Μη προδώσουμε τους αγώνες τους. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε σε κάθε τι ανελεύθερο, ανθελληνικό, αντίχριστο, ανορθόδοξο και ανήθικο.

Στα αντίχριστα προσφραγίσματα με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Μη γίνουμε «νούμερα» της «Νέας Τάξης».

Μην αφήσουμε την πατρίδα μας να εξαφανιστεί μέσα στο χωνευτήρι της σιωνιστικής Ε.Ε.

Να αντισταθούμε γενναία και ηρωικά. Όταν ο λαός είναι ενωμένος με δεσμά αγάπης και αλληλεγγύης, όταν διάγει ελληνορθόδοξη ενάρετη ζωή με ιδανικά και σεβασμό, τότε μεγαλουργεί.

Αυτό το μήνυμα έδωσαν το '21 αυτό και το '40.

Αφιερώστε ως ευλαβείς προσκυνητές σε εκείνους που θυσίασαν τα πάντα για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι. Μη δέχεστε να είστε δούλοι προδοτών, ανθελλήνων και αντίχριστων. Μην δέχεστε Αδώνιδες και Πλεύρηδες να σας κουνούν το δάχτυλο και να παίζουν με την ζωή σας και την ζωή των παιδιών μας.

Τώρα θα μου πείτε «μέσα στην ζοφερή πραγματικότητα, τη βία, την διαφθορά, το μίσος, την ανασφάλεια, τον φόβο και το άγχος υπάρχει ένα φως, μία ελπίδα;»

Σε ποια ιδεολογία, σε ποιους, σε ποιόν ηγέτη να αφοσιωθούμε για να συμβιβάσει τις αντιθέσεις, να κατευνάσει τα πάθη, να διώξει τα κακά, να ειρηνεύσει τους ανθρώπους.

Τολμηρά απαιτητικό το ερώτημα.

Η απάντηση έρχεται από τον πυρίπνοο εθναπόστολο του γένους Κοσμά Αιτωλό: «ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ».

Μόνο πάνοπλοι με τον Χριστό και ενωμένοι σαν αδέρφια μπορούμε να αντισταθούμε νικηφόρα στην αντίχριστη, ανθελληνική και συνωμοτική παγκοσμιοποίηση.

Είμαστε λίγοι; Είμαστε μικροί; Πάντα έτσι ήμασταν όμως και πάντα νικούσαμε τους δόλιους εχθρούς. Πάντα μόνοι με πολιτικούς "ποντίκια" που έφευγαν και μας άφηναν πίσω απροστάτευτους. Κι όμως νικούσαμε.

Συνελόντι ειπείν, αν δεν αντισταθούμε ηρωικά και υποδουλωθούμε στην «Νέα τους Τάξη» θα κριθούμε ως προδότες όλων των προγονικών θυσιών και αγώνων... Μη γένοιτο.

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: