18/01/2022
Οίστρος (αλογόμυγα) | Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 - 13:31

Γιατί είναι ΠΕΚ πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

«Όσοι πνευματικοί και πολιτειακοί παράγοντες σιωπούν και υπερθεματίζουν στο σχέδιο διαμοιρασμού των Ελλήνων είναι υπόλογοι στην ιστορία», επισημαίνει ο Οίστρος, ο οποίος δεν κρύβει την αγανάκτηση του…

ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ο διαχωρισμός των Ελλήνων στα δύο ξεκίνησε επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό της Εθνικής Καταστροφής. Ως άλλος Γούναρης του '22 διαίρεσε τους Έλληνες και με τα πρωτοπαλίκαρα του Κικίλια, Πιερρακάκη, Γεωργιάδη ανακοίνωσε τους διωγμούς των Ελλήνων από σήμερα, 13 Ιουλίου 2021.

Με αδίστακτο τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ικανοποίησε τα αφεντικά του με μία παράσταση πολιτικού ψεύδους και μίσους απέναντι σε όσους Έλληνες δεν έχουν ασκήσει το δικαίωμα εμβολιασμού τους. Απέκρυψε το γεγονός ότι η επιστήμη δεν έχει απαντήσει για τη φύση και προέλευση του ιού και πολλά άλλα, απέκρυψε σκοπίμως κάθε θάνατο και παρενέργεια του εμβολιασμού με πειραματικά εμβόλια και στιγμάτισε ως ασυνείδητους όλους τους μη εμβολιασμένους Έλληνες. 

Στόχευσε στο πυρήνα του Έθνους τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον πρωταρχικό του σκοπό, ένα βήμα πριν στοχεύσει τα παιδιά μας που άφησε προφανώς για τον Σεπτέμβριο. Με διαταγές και κίνητρα επιδιώκει να αποκλείσει όλους τους Έλληνες που νόμιμα δεν εμβολιάζονται  και να δημιουργήσει το δικό του στρατό σε αντικατάσταση του ένδοξου στρατού που υπηρετεί την Ελλάδα.

Με απεχθή τρόπο απέκρυψε τα εγκληματικά του λάθη στην αντιμετώπιση του COVID-19 και μίλησε αόριστα για μελλοντική ανάπτυξη μετά την ήδη ισοπέδωση της εθνικής οικονομίας μας.

Το χειρότερο όλων απείλησε ανοικτά με αναστολή εργασίας, το ιερό δικαίωμα εργασίας, σε όσους ανάμεσα σε εκατομμύρια Ελλήνων εργάζονται σε μονάδες φροντίδας υγείας και νοσοκομεία, αντισυνταγματικά και ενάντια στο Δίκαιο της Ε.Ε.

Χτύπησε τον τουρισμό και την εστίαση με μέτρα διάκρισης και διαδικασίες ελέγχου τύπου Γκεστάπο με αποκλεισμό Ελλήνων και ξένων τουριστών από την εστίαση χωρίς καμία επιστημονική μελέτη. Πού νομίζετε θα πάνε, κύριε Μητσοτάκη, μήπως στην Τουρκία για να τονώσουν την οικονομία της;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από σήμερα είναι εχθρός της χώρας, αποφασίζοντας και παρέχοντας διαφορετικό βαθμό ελευθερίας σε ίσους πολίτες με βάση το Σύνταγμα μας και εργάζεται για την αποσύνθεση της κοινωνίας και του Κράτους. Τα αποτελέσματα των ανθελληνικών του ανακοινώσεων θα φανούν σύντομα τόσο στους δρόμους όσο και στα οικονομικά μεγέθη της χώρας.

Όσο και εάν τα συστημικά Μέσα τον στηρίζουν, όσοι Ευρωπαίοι ομόλογοί του να συστρατευτούν το πολιτικό του τέλος του με επαίσχυντο τρόπο είναι αναπόφευκτο.

Επί τέλους να φύγει η ανθελληνική λαίλαπα που διώκει Έλληνες και δημιουργεί τον δικό της ελεγχόμενο στρατό. ΤΩΡΑ. ΧΘΕΣ.

Ο Πόλεμος ξεκίνησε και ο εχθρός βρίσκεται εντός των Πυλών. 

Ελευθερία για όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα αν είναι πελάτες συγκεκριμένων εταιρειών. 

Οι Έλληνες πια, γιά αυτόν καί τα αφεντικά του, είναι δύο κατηγοριών και δύο δικαιωμάτων ελευθερίας. Εμβολιασμένοι και Ανεμβολίστοι: 5,5 εκατομμύρια σε κάθε πλευρά. Ευσυνείδητοι καθεστωτικοί και ασυνείδητοι αντικαθεστωτικοί σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλύτερο σχέδιο και υλοποίηση ανθελληνισμού δεν θα μπορούσε να καταρτιστεί και καλύτερος εκτελεστής δεν θα μπορούσε να βρεθεί.

Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει περίγελος και ντροπή της δημοκρατίας στη Δύση και να αποδειχθεί επίσημα ένα Κράτος παρίας.

Όσοι πνευματικοί και πολιτειακοί παράγοντες σιωπούν και υπερθεματίζουν στο σχέδιο διαμοιρασμού των Ελλήνων είναι υπόλογοι στην ιστορία.

Πού διδάχθηκαν ότι όποιος δεν εμβολιάζεται, εξαναγκάζεται ηθικά, οδηγείται στην εξόντωση μέχρι να αυτοεμβολιστεί μέσα σε ένα Κράτος και Επιτροπή ανεύθυνων.

Η μίζα των αποικιοκρατών σκότωσε τα πάντα αλλά όχι όλους. Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αισθάνονται όλους τους συμπολίτες τους ίσους και το ίδιο ελεύθερους.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελευθερία των Ελλήνων κερδήθηκε με αίμα και αγώνες για όλους και όχι με πράξη εμβολιασμού, όπως τόλμησε να πει ο πιο επαίσχυντος Πρωθυπουργός στο κύκνειο διάγγελμά του.

Συνελόντι ειπείν, ο Θεός των Ελλήνων ας ευλογήσει το δίκαιο κι ας ρίξει επί τέλους την ιερή σφαλιάρα του σε αυτούς πού επιβουλεύονται για μία ακόμα φορά την ποτισμένη με αίμα και δάκρυα, μαρτύρων και ηρώων, ελληνική γη.

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: