24/07/2021
Οίστρος (αλογόμυγα) | Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 - 23:01

Κανείς δεν έχει δικαίωμα ούτε να σας ΡΩΤΗΣΕΙ αν έχετε εμβολιαστεί ή όχι

Ο Οίστρος κόντρα στην… προπαγάνδα εξηγεί τα δικαιώματα των πολιτών με βάση τη νομοθεσία

Βρε πόσο χαζοί και πόσο ευκολόπιστοι είμαστε; Ή νομίζουν. Πόσο όμως άγνοια των δικαιωμάτων μας έχουμε;

Αν εμβολιαστείς με κάποιο από τα πειραματικά σκευάσματα γενετικής μηχανικής, αγνώστων παρενεργειών, και πας σε κάποιο φιλικό φαρμακείο και ζητήσεις με τα στοιχεία σου να μπούνε στο σύστημα, και να σου βρούνε το αρχείο εμβολιασμού σου, ο φαρμακοποιός θα αρνηθεί καθέτως.

Πρόκειται για απόρρητο προσωπικό δεδομένο ιατρικής πράξης. Ούτε ο ΕΟΔΥ δεν γνωρίζει, απαγορεύεται να γνωρίζει, αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, διότι δεν έχει σύστημα που να καταγράφει απόρρητα προσωπικά δεδομένα!

Κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως παράνομο, ακόμα και σε μια αποικία του χειρίστου είδους σαν τη δική μας.

Η προσωπική καταγραφή γίνεται μέσω ΑΜΚΑ, απόρρητα, και η γενική καταγραφή απρόσωπα, στα εμβολιαστικά κέντρα, κι έτσι βγαίνουν τα ποσοστά, τα πολύ χαμηλά ευτυχώς.

Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό;

Συνειδητοποιούμε ότι η εξωπραγματική προπαγάνδα των ΜΜΕ, οι ψευδείς ειδήσεις, η απόκρυψη στοιχείων, η οργανωμένη τρομοκρατία που απευθύνεται μόνο σε ηλιθίους και η προσπάθεια κατάλυσης των αυτονόητων δεν είναι μόνο κακουργηματική αλλά και απολύτως έωλη;

Πρακτικά ανεφάρμοστη. Αρκεί να το αντιληφθούμε.

Υπάρχει εργοδότης, μαγαζάτορας, παρκαδόρος, θυρωρός, πορτιέρης, παπάς, δεσπότης, μπράβος, ρουφιάνος ή τσιράκι που θα τολμήσει να ΡΩΤΗΣΕΙ οποιονδήποτε αν έχει εμβολιαστεί;

Δεν φτάνω καν στο επόμενο βήμα, το να του αρνηθεί υπηρεσίες ή να τον απολύσει!

Αν το κάνει, μόνο λόγω πλήρους νομικής άγνοιας είναι πιθανό, τον ηχογραφείς και ακολούθως, του κολλάς στη μούρη μία υπεύθυνη δήλωση και απαιτείς να καταθέσει γραπτώς το γεγονός, ότι προσπάθησε δηλαδή να σου αποσπάσει απόρρητα προσωπικά δεδομένα για να ΚΡΙΝΕΙ αν θα σε εξυπηρετήσει, ή αν θα σε κρατήσει στη δουλειά!

Αν διαχωρίζει δηλαδή τους πολίτες, ήδη ποινικό αδίκημα, με βάση πληροφορίες από προσωπικά δεδομένα στα οποία απαγορεύεται να έχει πρόσβαση!

Εδώ έχουμε σειρά αξιόποινων πράξεων. Παραβίαση της παραβίασης.

Πάμε στοίχημα ότι κανείς δεν θα τολμήσει να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση;

Εγώ όμως δεν αρκούμαι σε αυτό. Τον έχω ηχογραφήσει εν γνώση του. Και κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να του προξενήσω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά. Όχι απλά βάσει νόμου, αλλά και δυσφημώντας τον σε στενό, ευρύτερο και ευρύτατο κύκλο. Πανελλαδικώς.

Και οι μηνύσεις να γίνουν καταιγισμός.

Επαναλαμβάνω, κανείς δεν έχει δικαίωμα ούτε να σας ΡΩΤΗΣΕΙ αν έχετε εμβολιαστεί ή όχι.

Σε μία χώρα που οι προδότες διαδέχονται ο ένας τον άλλον όμως, πρέπει να τα περιμένεις όλα.

Τι διαφέρει ο Εφιάλτης από τον Πήλιο-Γούση, οι Φαναριώτες από τον Νενέκο, ο Μακάριος από τον Καρά-αμάν-αλή, ο αποστάτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον αποστάτη Σαμαρά, ο Αλ6ς από τον Κουλή;

Τι σχέση μπορεί να έχει ο ελληνικός λαός με αυτούς; Αυτοί κάνουν την εντεταλμένη δουλειά τους. Εσύ θες να γίνεις ίδιος; Ρουφιάνος και ΑλφαΜίτης τού συστήματος;

Συνελόντι ειπείν, ξύπνα Έλληνα και διώξε τα βαρίδια πού λυμαίνονται τον αγιασμένο τόπο σου.

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: