18/01/2022
Οίστρος (αλογόμυγα) | Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 - 10:07

Θυμίζει μαοϊκού τύπου δικτατορία…

Ο Οίστρος εκφράζει τις ανησυχίες και διαφωνίες του με τις αλληλοσυγκρουόμενες ιατρικές απόψεις, ενώ δεν πείθεται από ιερατική εγκύκλιο

Ψάχνω παντού στο διαδίκτυο να μάθω όσα μπορώ περί του περιβόητου «τρομακτικού ιού», και όλα όσα βρίσκω, με πείθουν όλο και πιο πολύ, πως πρόκειται για παγκόσμιας κλίμακας απάτη. Γιατροί δηλώνουν οι ειδήμονες, γιατροί και οι πολλοί που διαφωνούν και με τα μέτρα και με τις αποφάσεις τους. 

Πτυχιούχοι οι μεν, πτυχιούχοι και οι δε. Και απορώ... Άλλα διδάσκονται στο ένα πανεπιστήμιο και άλλα στο άλλο; Άλλα γράφουν τα βιβλία της ιατρικής στο ένα πανεπιστήμιο και άλλα γράφουν στο άλλο;  

Το ίδιο και στο θέμα της δικαιοσύνης και του συνταγματικού δικαίου. Βγαίνει για παράδειγμα ο κ. Κασιμάτης και κατηγορεί τον μαθητή του, λέγοντας: «Ο Γεραπετρίτης, που υπήρξε μαθητής μου, διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας…». Ήθελα να ήξερα, πώς τον πέρασε στο μάθημα; Δεν είχε δει ότι είναι φασισταριό και ανίκανος; Τι του μάθαινε τότε; 

Αυτά και άλλα πολλά, με κάνουν να διερωτώμαι και για κάτι ακόμα, πολύ σοβαρό.  

Ο πρωθυπουργός, δεν έχει κάνει απολύτως καμία έρευνα ο ίδιος; Εδώ κάνουμε έρευνες εμείς οι πληβείοι, οι μη έχοντες κανένα πτυχίο, παρά μόνο την κοινή λογική μας, αυτός ο πολυσπούδαστος, δεν έψαξε να βρει ποτέ του την άκρη του νήματος και την αλήθεια πίσω από όλα αυτά; Αυτός που έχει τις δικαιοδοσίες και τα μέσα, που εγώ, εσύ κι ο άλλος δεν έχουμε την παραμικρή πρόσβαση, πώς γίνεται να μην γνωρίζει την αλήθεια; Άρα, κάτι άλλο παίζει και κάθε μέρα που περνάει, γίνεται πλέον πιο ορατό.

Το άτομο είναι κι αυτός Νεοταξίτης, μια ακόμη ορκισμένη μαριονέτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που ακολουθεί τις εντολές των αφεντικών του, αδιαφορώντας για την χώρα και τον λαό που κυβερνάει.

Βγαίνει και η Σύνοδος με εγκύκλιο και μπερδεύει τον Άγιο Νεκτάριο, τον Άγιο Λουκά τον ιατρό και τον Γέροντα Πορφύριο στην υποταγή και στο κλείσιμο εκκλησιών. Οι πιο πολλοί γιατροί απέτρεπαν τους πιστούς να μεταλάβουν. Ποια πίστη λοιπόν να έχουμε σε αυτούς; Βασιλακόπουλους, Κικίλιες, Εξαδάκτυλους και λοιπούς, όσον αφορά στο εμβόλιο Άγιοι Ιεράρχες; Τι παράδειγμα είναι αυτό με τον Άγιο Νεκτάριο που πονούσε και πήγε στο Αρεταίειο; Αν ήταν μαζί μας σήμερα θα μάς απέτρεπε να μπολιαστούμε. Γιατί απείχε ο Άγιος ιεράρχης παρασάγγας από σάς. 

Φυσικά και όταν αρρωστήσουμε θα πάμε στον γιατρό. Όταν αρρωστήσουμε όμως. Όχι για να μας αρρωστήσουν. 

Δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση, όλοι ακολουθούν το πρόγραμμα της παγκόσμιας Ελίτ και αυτό, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η μόνη λύση, πλέον είναι, πολιτική ανυπακοή και εξέγερση των λαών, πριν είναι πολύ αργά. Έχουμε ακόμη λίγο χρόνο, πολύ λίγο, ας μην επιτρέψουμε να πάει χαμένος, ας μην επιτρέψουμε τις επόμενες γενεές να ζήσουν σαν δούλοι μιας ολιγαρχίας, που ούτε χορταίνει ποτέ, και που σκοπό έχει να ζει εις βάρος των υπολοίπων ανθρώπων, όσων επιτρέψει να ζήσουν, για να τους υπηρετούν και να τους αφαιμάζει.

Συνελόντι ειπείν, κυβέρνηση πού μάς εκβιάζει και μας πληρώνει να κάνουμε ένα μπόλι, που κι αυτή δεν γνωρίζει θυμίζει μαοϊκού τύπου δικτατορία. Όσο για την ιεραρχία… δεν πείθει με την άκυρη εγκύκλιο της. Λυπάμαι.

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: