02/12/2021
Οίστρος (αλογόμυγα) | Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 - 12:18

Περί σκαϊγλοιώδους ο λόγος…

Ο Οίστρος δεν αφήνει ασχολίαστα τα τηλεοπτικά φερέφωνα

Για μία ακόμα φορά άκουσα από έναν κυβερνητικό… διπρόσωπο ότι οι φωτιές ήταν κάτι το πρωτοφανές. Μα κύριε, σου μάθανε οι -δυστυχώς- μαθουσάλες πολιτικοί μέντορες σου, ότι η πολιτική είναι τέχνη του εφικτού.

Όμως δεν σου μάθανε, διότι ούτε αυτοί το ξέρουν, ότι είναι και τέχνη του προλαμβάνειν και του προβλέπειν;

Ο κακόμοιρος πάλι αξιωματικός πρόεδρος των πυροσβεστών, υπό το αυστηρό και άγριο βλέμμα του συγκεκριμένου… διπροσώπου της κυβέρνησης, σαν να του λέει πρόσεξε τι θα πεις γιατί θα βρεθείς να αρμέγεις λαγούς και να κουρεύεις χελώνες κάπου, και την αβανταδοσύνη του πρωϊνού σκαϊγλοιώδους και πρώην αβανταδόρου της Σοφοκλέους του Σημίτου, δημοσιογράφου, με τρεμάμενη φωνή και ιδρωμένο μέτωπο, μόνο τους απλήρωτους συναδέρφους του δεν προστάτεψε.

Ο… διπρόσωπος ανήγγειλε αναστολές και προλήψεις για να τις καλύψει, μοίρασε λεφτά για τα σπίτια, για πρωτογενή τομέα, πακτωλός. Μέτρα για τους αμπόλιαστους με απειλητικές διαθέσεις (μόνο στην Ελλάδα φυσικά γίνονται αυτά και στο δημοκρατικό Ισραήλ που είχε χτίσει τοίχος ανοησίας για να έρθει ο Μεσσίας, αλλά έχει πάλι μέτρα).

Ο σκαϊγλοιώδης τώρα δημοσιογράφος μέσα στην χαρά να φωνάζει πάμε για απογείωση, εμβολιαστείτε να ελευθερωθείτε, μη συνωστίζεστε, φοράτε μάσκα. Από τι να ελευθερωθούμε βρε; Από την σκέψη μας; Να ακούμε εσάς χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα; 

Να φορέσουμε μάσκα σαν την Παγώνη και το συνάφι της που φωτογραφιζόντουσαν αγκαλιασμένοι σε γλέντι;

Και αλήθεια, τα λεφτά που μοιράζονται τα δίνει το κράτος ή είναι από την δωρεά του Αντετοκούμπο; Γιαννάκη, καλύτερα να πάρεις τα χρήματα σου και να πας να τα δώσεις εσύ πόρτα πόρτα. Γιατί έτσι και τα πάρει ο Σταϊκούρας βράσε όρυζα.

Κι ενώ έχει βγει φάρμακο για τους αρρώστους εσείς κύριοι τηλεστάρς Τζανάκη, Βασιλακόπουλε, Λινού κ. α. προωθείτε μετ' επί τάσεως εμβόλιο για τους υγιείς. Κι όλοι με την ίδια κασέτα σαν τους παλαιούς κομμουνιστάς.

Συνελόντι ειπείν, ο Τσιτσιπάς και οι προσκείμενοι στις δηλώσεις του, δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη για το εμβόλιο, αλλά ο σκαϊγλοιώδης άσχετος μπορεί να λέει για τον Λουκάκου που θα κάνει διπλό εμβόλιο, ότι είναι το μεγαλύτερο σέντερ-φορ τής Ευρώπης. Προκαλώντας μου φυσικά τον ανεξέλεγκτο γέλωτα. Γιατί του συγκεκριμένου η αηδία και ασχετοσύνη, αντέχεται μόνο αν τον πάρεις στην πλάκα.

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: