02/12/2021
Οίστρος (αλογόμυγα) | Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 - 23:03

Τα παιδάκια θα είναι η αιτία να επέμβει η ΠΗΓΗ!

Ο Οίστρος πιστεύει ακράδαντα ότι το καλό θα επικρατήσει μπροστά στην παγκόσμια επίθεση κατά της ανθρωπότητας

Από εδώ και στο εξής οι εγκληματίες της ανθρωπότητας, η χούντα θα μας αποκλείσει από τη μήτρα της ζωής, απ’ όλα τα δικαιώματα μας να είμαστε υγιείς άνθρωποι που έχουν μια γνώμη και μπορούν να σκέφτονται ελεύθερα. Στην Γαλλία και Γερμανία ξεκίνησε το green pass, το πράσινο διαβατήριο που δεν επιτρέπει στους νόες και υγιείς ανθρώπους να βγούνε έξω να διασκεδάσουν ή να πάνε σε ένα νοσοκομείο τους δικούς τους ή οι ίδιοι να κάνουν ένα τσεκάπ. Αυτές οι δυο χώρες είναι η καρδιά της Ε.Ε., δηλαδή της μασονίας που μπολιάζει σιγά σιγά όλα τα παιδιά.

Αυτόν τον μήνα τελειώνουν μια και έξω όλες οι ελευθερίες των ανθρώπων, όσων είναι υγιείς και έχουν και κάποια στοιχειώδη αντίληψη για την Παγκόσμια επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας μετά από 19 χρόνια από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Οι εμβολιασμένοι είναι όλοι φορείς του αόρατου και τον μεταδίδουν σε όλους τους ανθρώπους, σε υγιείς και άρρωστους. Αυτός είναι και ο αόρατος εχθρός του σκοτεινού Κούλη που δεν θα φύγει ποτέ! Ο προδότης του έθνους και των Ελλήνων το δήλωνε από πέρσι τον Μάρτιο. Πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Γνώριζε τι θα συμβεί γιατί έχει πάρει σαν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ τις οδηγίες του. Θα φέρει εις πέρας όπως και ο Μακρόν το έργο της μείωσης του Παγκόσμιου πληθυσμού και για αυτό βιάζονται να τους εμβολιάσουν όλους. Τα υβρίδια έτρεξαν να εμβολιαστούν γιατί πρέπει να ψοφήσουν και γι’ αυτό είναι εδώ. Μην σας φαίνεται περίεργο που κάποιοι τρέχουν να πάρουν την χλαπάτσα. Η επόμενη ομάδα είναι αυτοί που είναι 50-50 και αυτοί θα πάνε να το πάρουν. Αυτή η ομάδα, είναι αυτοί που πρέπει να πιεστούν λίγο ώστε να πάνε για ανακύκλωση. Και αυτοί έχουν τώρα την σειρά τους.

Η τελευταία ομάδα τους ανησυχεί, γιατί δεν θα αρρωσταίνουν και δεν θα πεθαίνουν μαζικά! Για αυτό βιάζονται. Είναι η ομάδα των μη εμβολιασμένων που δεν θα υποκύψουν παρά μόνο με την βία στα χαζάρικα δηλητήρια. Τουλάχιστον να έχουμε λίγη τύχη και να προσευχηθούμε στον Δημιουργό και Πηγή των Πάντων να βάλει το χέρι του σύντομα... και είμαι σίγουρος ότι θα επέμβει επειδή βγάζουν νόμο να μπολιάσουν τα παιδάκια στο δημοτικό σχολείο. Η ΠΗΓΗ δεν θα το επιτρέψει ποτέ!

Από εδώ και στο εξής οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι θα πολεμούν σφόδρα ο ένας τον άλλον, με μίσος. Τα αρνητικά συναισθήματα των Πολιτικών μαφιόζων έχουν ήδη κάνει το κακό. 

Οι βολεμένοι και οι χέστες είναι αυτοί που βλέπετε με τις μάσκες να περπατάνε στους δρόμους. Μην τους πλησιάζετε καθόλου. Είναι ήδη μπολιασμένοι και φέρουν μέσα τους ιούς. Άγνωστο τι ακριβώς είναι, αν και έχουμε μία ιδέα για το γραφένιο και το μπλακ γκο που δημιουργείτε μετά το μπόλι. Θα «σκάει» όταν θα ανοίγουν το υπερόπλο 5G και θα σταματά η καρδιά τους ή ο εγκέφαλος τους. Η ζημιά είναι τεράστια. Άγνωστο θα είναι το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, γιατί στο παγκόσμιο πείραμα τους εμβολιάζουν με διαφορά σατανικά όπλα μετανθρωπισμού. 

Πολλοί θα «σκάσουν» σαν ωρολογιακές βόμβες, από την χημεία των σατανόπληκτων δημοκρατιών τους... το ονομάζουν και δημοκρατία οι ανώμαλοι παιδεραστές στις Βρυξέλλες και καλούν να μας εμβολιάσουν επειδή εμείς, οι ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν δηλητηριαζόμαστε, επειδή δεν πιστεύουμε την ΦΑΡΣΑ τού αοράτου.

Μας φοβούνται οι μασόνοι, μας πολεμάνε και μας βγάζουν έξω από το σατανικό σύστημα της κοινωνίας βασισμένη επάνω στην βία του κατασπαράζω ή κατασπαράζωμαι. Για τα υβρίδια ή μετάλλαξη άψυχου ή έμψυχου που δεν γνωρίζει λόγω εκπαίδευσης, η βία είναι μια φυσιολογική κατάσταση γιατί τους λείπει το ήθος και η συναίσθηση για τους άλλους. Δεν υπάρχει καμία ηθική βάση αλλά και η αντίληψη του να σέβεται την ανθρώπινη υπόσταση με όλο της το μεγαλείο. Τα… σατανάκια, οι υπάλληλοι του αδηφάγου συστήματος, μας ονομάζουν πρόβλημα των ασθενών και ευάλωτων ομάδων.

Συνελόντι ειπείν, ο κορωνοϊός τους έχει κάψει το μυαλό και σαν υβρίδια που είναι ή μίξη με υβρίδιο, ας πάνε για ανακύκλωση!!! Δεν είναι δυστυχώς όλοι γιά σωτηρία. Τα παιδάκια θα είναι η αιτία να επέμβει η ΠΗΓΗ! Ο ίδιος ο Θεός!!!

Ν.Π.Σ.

Μοιραστείτε το: