02/12/2021
Οίστρος (αλογόμυγα) | Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 - 16:52

Η υγειονομική… χούντα

Ο Οίστρος αναλύει τις αποδεδειγμένες αντιθέσεις και αναλήθειες ειδικών & κυβερνητικών στην Ελλάδα που και καλά γιόρτασε τα 200 χρόνια ελεύθερου εθνικού βίου

Κουραστήκαμε με τις διαρκείς νέες προβλέψεις των ειδικών σχετικά με την πανδημία.

Στις 6 Νοεμβρίου αποφασίστηκε στην Ελλάδα το δεύτερο lockdown, παρότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης το ξόρκιζε. Τη μέρα εκείνη είχαμε… 13 θανάτους (και 170 διασωληνώσεις) και ως τότε μόλις μία ημέρα είχαμε ξεπεράσει τον αριθμό 20. Θυμίζω τα λόγια τότε του Χαρδαλιά πως «αν με έναν μαγικό τρόπο φορούσαμε όλοι μάσκες για 14 μέρες, η πανδημία θά εξαφανιζόταν!!!». 

Ξαναβλέπω τη συνέντευξη του καθ. Ιωαννίδη στον Γ. Σαχίνη (8-11-2020) όπου ο κορυφαίος επιδημιολόγος προβλέπει ότι το νέο lockdown δεν θα μειώσει καν το ιικό φορτίο και «η πορεία της επιδημίας δεν πρόκειται να επηρεαστεί για τις επόμενες 14-21-30 μέρες». 

Τι ζήσαμε; Μιά δραματική αύξηση θανάτων «κρουσμάτων», διασωληνώσεων που ξεπέρασε τους ΔΥΟ μήνες και σήμερα ακόμα δεν έχει καν πλησιάσει τούς αριθμούς τους προ εγκλεισμού!

Ας βγούνε τώρα να επαναλάβουν τις γελοίες τους μομφές κατά του καθηγητή όσοι εκστασιάζονται με την καθεστωτική υπευθυνότητα.

Τότε μας έλεγαν για κρίσιμη κατάσταση σχετικά με τις κλίνες ΜΕΘ, ήδη από τον Σεπτέμβριο όταν ήμασταν ακόμα στις 60-70 και στο ζενίθ της κρίσης το νούμερο αυτό δεκαπλασιάστηκε, μεσούντος του καθολικού εγκλεισμού!

Κλείσανε τα σχολεία , επιβάλανε παντού μασκοφορία, διαλύσανε χιλιάδες επιχειρήσεις αλλά ούτε ΜΕΘ-ΜΑΦ στελεχώσανε, ούτε θεραπείες προώθησαν, ούτε φάρμακα αγόρασαν, ούτε πρωτοβάθμια υγεία οργάνωσαν, ούτε στοιχεία από τη διεθνή εμπειρία αξιοποίησαν… Προχωράμε στα τυφλά με τις ειρωνείες και απειλές Κούληδων, Τζανάκηδων, Βασιλακόπουλων, Κικιλέων, με την αποτυχημένη συνταγή πανικού Μαρτίου, αναμένοντας σωτηρία μόνο από τα εμβόλια, για τα οποία ξέρουμε πλέον κάτι λίγο παραπάνω.

Δεν είναι μακροπρόθεσμα ασφαλή. Δεν σταματούν τη μετάδοση του ιού. Δεν προσφέρουν μεγάλη ανοσία. Άγνωστα ακόμα τα πολλά οφέλη και οι παρενέργειες.

Ὁ ίδιος ο Μητσοτάκης δήλωνε προ μηνών ότι ἡ ελληνική οικονομία δεν αντέχει άλλο lockdown.

Όχι απλά θα το επιβάλλει ξανά αλλά θα το παρατείνει, και θα μας εκβιάσει όσο τον παίρνει, διατηρώντας τη χώρα στην χειρότερη κατάσταση από πλευράς ελευθεριών σε όλη την Ευρώπη. Σε ΚΑΜ-ΜΙ-Α ευρωπαϊκή χώρα δεν ζούνε τον εφιάλτη πού βιώνουμε οι ‘Ελληνες, πουθενά δεν επιβάλλονται τα αστρονομικά πρόστιμα (μισός βασικός μισθός για μιά γ@%μένη μάσκα και ματσούκια στη μύτη!) και δεν αστυνομοκρατείται έτσι η κοινωνία. Και να υφιστάμεθα όλα αυτά σε καθεστώς διαδικτυακής λογοκρισίας, κοινωνικής ρουφιανιάς και κυβερνητικής ασυδοσίας, γιορτάζοντας κατά τα άλλα… 200 χρόνια ελεύθερου εθνικού βίου!!!

Επίσης Κούλη, μη ξεχάσω  να σε συγχαρώ για την αλφαδιά των μονάδων κινητού εμ-φολιασμού που σεφτέ θα κάνουν την Κυριακή έξω από τις εκκλησίες… 

Καλά, περίκαλα τα κάνεις όλα λεβέντη μου... εύγε και ξανά εύγε!

Συνελόντι ειπείν, ξομολογημένοι οι πιστοί, θα παίρνουν τη μεταλαβιά και μετά τσακ... έτοιμοι για τον άλλο κόσμο.

Τι να σου πω  αγόρι μου… 

Σε θαυμαζω Ντομένικο. 

Ξέρεις εσύ...!

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: