02/12/2021
Οίστρος (αλογόμυγα) | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 - 19:03

Τι θα πει στα «ψέκια» ο Κυριάκος…

Ο Οίστρος κάνει παύση στις διακοπές του και γράφει σε σαρκασμό για τη δεινή θέση της οικογένειας Μητσοτάκη μπροστά στην οργή του κόσμου

Κάθε μία κυβέρνηση, που αναλαμβάνει, λέει ότι παρέλαβε καμένη γη. Μας κλέψανε, μας ληστέψανε, μας κακοποίησαν, μας τραμπούκιζαν, μας χλεύαζαν, μας έβριζαν, τίποτα δεν έκαναν καλά, κατά τα λεγόμενα των προηγούμενων. Τώρα μας έκαψαν κυριολεκτικά και μας απειλούν κιόλας από πάνω!

Εκεί στην Εύβοια, στο Γύθειο, στη Μεσσηνία, στην Αρκαδία θα πεινάσει κόσμος και κοσμάκης.

Κι αν πεινάσουν αυτοί θα πεινάσουν κι οι αστοί. Καταστράφηκαν πεδιάδες, ελιές, οπωροφόρα και ζωική παραγωγή.

Προχθές ο… Πηδιωτάκης Μητσιέσαι, ζήτησε όλοι μαζί οι Έλληνες ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε το κακό.

Μα πως Κυριάκο; Μέχρι χθες μες δίχαζες λέγοντας τους μισούς ψεκασμένους και ξαμολούσες τους πληρωμένος «παπαγάλους» των ΜΜΕ να τους λοιδορούν και να τους απειλούν εμμέσως.

Και άντε τώρα να πας εκεί στην Μεσσηνία και στο Γύθειο, στα «ψέκια», όπως έλεγε το «Πρώτο Θέμα», να τους πεις να ομονοήσουν.

Και πώς να ομονοήσουν όταν πεινάνε αυτοί από τη μία και από την άλλη θα είναι τα φιλαράκια της οικογένειας Μητσοτάκη, και οι ίδιοι οι Μητσοτακαίοι πού θα τρώνε με δεκαοχτώ μασέλες;

Και ο Κυριάκος που σίγουρα δεν θα πεινάσει, καθώς οι οικογένεια έχει μαζέψει χρόνια τώρα γερό πουγκί, και συνεχίζει, έφτασε σε δύο χρόνια θητείας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει από την μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Θα την πληρώσει βέβαια ο μάγκας με τη «μάνικα» Χρυσοχοΐδης, μάλλον «Αποκαΐδης», ο χουβαρδάς Βορίδης με τα 600άρια του, έτσι για να ρίξει κι άλλη στάχτη στα μάτια, κι ο «σκληρός Μπρούμελ» τού συγκροτήματος Χαρδαλιάς, με το καρότο και το μαστίγιο, που έκλαψε, γιατί χάνοντας τη θέση δεν θα προλάβει να ξεχρεώσει.

Αν ισχύει πάντως, «όπου φωτιά και ανεμογεννήτριες», υπογραφούσης της Προέδρου της Δημοκρατίας, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης του γκρεμίσματος τους.

Συνελόντι ειπείν, ο κόσμος Κουλή πεινάει και θα σε φάει, να είσαι βέβαιος.

Και δεν θα είναι συριζαίοι, καθώς αυτοί σε στηρίζουν κουλομοίρη…

Π.Σ.Κ.

Μοιραστείτε το: